Set og sket

8. december var vi 14 personer samlet til gløg og æbleskiver, vi hyggede os et par timer inden vi ønskede hinanden glædelig jul og godt nytår og kørte hver til sit.

Den 13. november var vi 18 personer til julefrokost i Åkirkeby, vi hyggede os med dejlig mad og drikke i skønt selsab. Grete Brandi blev kåret som årets medlem og så sluttede vi af med pakkeleg til alles begejstring.

Torsdag den 14. oktober var vi mødt 42 personer op til modeopvisning hos Simon's, Der blev vist masser af smart tøj. både til damer og mænd. Bag efter var der lidt til at slukke tørsten med, mens vi prøvede tøj og handlede, En rigtig hyggelig aften.

Så havde vi vores første rigtige cafeaften efter corona, vi var 21 medlemmer på sagahuset, hvor Mia Asipng Kofoed kom og førte os igennem appen min sp og der var mange ting man skal tage stilling til, og hun var rigtig god til at forklare og hjælpe med at installere appen.
Vi havde en rigtig dejlig aften.

17. september var vi 16 personer samlet til mad, drikke og hyggeligt samvær på Christianskroen-

Tur til Christiansø 2021

mandag d. 2 august var vi 31 der mødtes kl. 09 30 ved havnens Gudhjem, for at tage på idrætsdag på Christiansø, vejret var blæsende og gråt, men vi havde vores gode humør med.

vi fik en vuggetur over, men det gik godt for alle.

vi drog ud og udforskede øen i gråvejr blandet med lidt sol ind imellem, men tørvejr.

kl 13 30 mødtes vi så bag salteriet hvor vi spiste vores medbragte mad, og formanden havde snaps med til alle, vi hygge gevaldigt en times tid, og derefter igen rundt på øen.

kl. 16 30 skulle vi så hjem igen, det havde blæst op og vi havde modvind hjem, det var der nogle få der ikke syntes det var så sjovt, og måtte ofre lidt, men størsteparten syntes at hygge sig,

det var alt i alt en dejlig dag med gensyn med mange det var længe siden man havde hilst på

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 23:11

Hello Friend,

This is the story of my life. I was diagnosed with esophageal cancer. It has defied all forms of medical treatment, and right now I have only

04.04 | 16:12

"havde lige en dame i telefonen der spurgte om træningstider. Nu har i rettet det godtnok, hun foreslog at i skriver mail ud så nye medlemmer ved hvor vi er

09.01 | 11:19

er holdet i svømning startet om mandagen i det nye år 2022

29.11 | 07:08

hvor er det dejligt at komme til noget man har brug for takker for jeres vendelighed Lone Karlsson